Du är här

drömmar

Lektion 2 - 2021

piano spelar armar

Utveckla vår intuition

Måndag 8 februari, 2021 av John Van Auken

Edgar Cayce började sin undervisning om intuition genom att först ge några viktiga principer som vi måste förstå för att lyckas.

Lektion 1 - 2021

bild båt

Utveckla våra sinnen

Lördag 9 januari, 2021 av John Van Auken

När vi studerar vad Cayce säger om sinnet ser vi ofta citatet: ”Sinnet är byggherren.”
Här är bara ett par av de kommentarer han gjorde om att sinnet är byggherren:

• All uppbyggnad och påfyllning av en fysisk kropp kommer inifrån och måste konstrueras av väsendets sinne, för sinnet är byggherren; för varje cell är en atomär kraft i kroppen och är som en egen värld ... [93-1]

Utveckla våra sinnen

Utveckla våra sinnen, vår intuition och våra drömmar

Temat för A.R.E.s ”Enlightenment series” för 2021 är Utveckla våra sinnen, vår intuition och våra drömmar. Varje månad kommer John Van Auken att förse oss med en lektion, ett arbetsblad, en video och en blogg. Dessutom kommer han att skriva en artikel om dessa ämnen i varje nummer av Medlemsmagasinet Venture Inward som A.R.E. publicerar.

Andlig utveckling

Andlig utveckling enligt Edgar Cayce handlar mycket om studiegruppsarbete.

Enligt readingarna är vi i grunden en andlig varelse, en själ, som har ett fysiskt liv snarare än en fysisk kropp som har en själ.

Readingarna låter oss förstå, att Gud önskade bringa ande till jorden och att varje individ är ämnad att bli ett sändebud eller en kanal för att till slut höja vibrationerna på jorden, så att den är i samstämmighet med den gudomliga viljan.

Drömmar

Om drömmar - en liten start guide
Tolkningar baserade på CAYCE material. Översatt av Ulf Westman med tillstånd från John Walsh.
 
Grundläggande om drömmar / drömtolkning
 
Försök använda dessa vanligen förekommande drömsymboler som grund för dina tolkningar: till detta bör du också lägga till ditt vanliga förnuft.

Fordon i dröm representerar din fysiska kropp. Byggnader i drömmen representerar vanligen ditt sinne, eller medvetna mentala processer.

Drömmar - Det undermedvetnas språk

Readingserien nr 8 - Drömmar - Det undermedvetnas språkDrömmar - Det undermedvetnas språk (Readingserien nr 8)
Reincarnation Books. 100 sid. 2009. Hugh Lynn Cayce som var son till Edgar Cayce skrev en av de fyra artiklarna i boken. Även de övriga författarna var exper på drömmar. De är baserade på Edgar Cayces 600 readingar om drömmar. Översättning av Ole Barry och Åke Westin.

ISBN: 978-91-974761-5-7

Drivs av Drupal

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer