Du är här

konferenser

Erbjudande i Coronatider

Eftersom vi inte anordnar någon konferens i år på grund av alla restriktioner i samband med Corona-pandemin, erbjuder vi våra stödmedlemmar att köpa valfria titlar ur vårt sortiment på Reincarnation Books med 10% rabatt. Porto tillkommer. Gå in på www.reincarnationbooks.se och se vilka titlar du är intresserad av.

Du som ännu inte är stödmedlem, passa på att bli det och ta del av våra erbjudanden.

Cd konferens 30

Cd konferens 30, cd 2928-29 september 2019

Peter Woodbury: Meditation, Edgar Cayce om skapelsen och involutionen på jorden. Chakran. Lärare: Buddha, Jesus, symboler, tidigare liv.
Mönster i våra liv, själsstudier, sjukdom som mönster.
Beroende, utmaning, hypnos, guidad meditation.

Tolkar: Kurt Gramm och Thomas Jedensjö.

 

Cd konferens 29

Cd konferens 29 cd 2927-28 oktober 2018

Kevin J Todeschi: Akashakrönikan del 1, del 2.
Användning av symbolism för att få tillgång till medial information. Illusionen om tid. Behärska själens tid, del 1, del 2.

Gun Olofsson: Välkommen, info
Karin Bernström: Andningsövning
Thomas Jedensjö: Tolkning

Om konferens nr 30

deltagare konferens 30

Konferensen, som anordnades i Stockholm, var den trettionde i ordningen sedan Stiftelsen Edgar Cayce Center för tjugofem år sedan grundades av Ole Barry i Tyringe 1994. Temat i år var Själsmönster och Själslektioner med underrubriken ”Vår resa som själar från skapelsen till avslutningen på jordens skola.” Föreläsare var Peter Woodbury från A.R.E. och Virginia Beach i USA.

Om konferens nr 29 i Stockholm

Vi var hedrade att ha Kevin J. Todeschi, chef för Edgar Cayces A.R.E. i Virginia Beach, USA, som föreläsare vid årets konferens i Stockholm den 27-28 oktober. Konferensen, som denna gång hölls i Östermalms Föreningsråd i Fältöversten, lockade femtio deltagare. Kevins föreläsningar tolkades till svenska av Sten Bolin och Thomas Jedensjö.

Cd konferens 28

Cd konferens 28 cd 262-3 september 2017

Bill Austin: Attityder och tillit i läkningsprocessen. Näring, energibalans, ryggradsjustering, akutmedicin, blockeringar, blodsystemet, T2-T4, inre funktioner. Meditation, vetenskapliga rön om många positiva effekter på ex.vis immunsystemet, depression, minskad stress etc.

Om konferens nr 28 i Solna

Årets konferens i Solna den 2-3 september lockade 35 deltagare.

Temat var VI OCH VÅRA SÄLLSKAPSDJUR i ett holistiskt perspektiv. Föreläsare var Bill Austin och Doug Knueven från USA, vilka tolkades till svenska av Sten Bolin. Thomas Jedensjö och Karin Bernström ledde meditationerna.

Efter lördagens registrering och morgonfika inledde Gun Olofsson konferensen med att hälsa föreläsare, tolk och deltagare varmt välkomna. Thomas Jedensjö guidade sedan en buddhistisk meditation.

Evenemang - allmänt

För att sprida information om Edgar Cayce, hans liv och verksamhet anordnar Stiftelsen Edgar Cayce Center  evenemang som:

Årliga konferenser >>lista på konferenser >> lista på konferensCD

Konferenser 1994-2019

Konferenser från 1994 och framåt som spelats in i audioformat. Du kan beställa cd i formatet mp3 från och med konferens nr 4. Alla konferenser med föreläsare från andra länder tolkas alltid till svenska. Beställ från Gun Olofsson, tel. 0456-276 49 eller skicka mejl till info@edgarcayce.se

Nr 30 Själsmönster och själslektioner
Peter Woodbury,

>> om konferens 30 >> mp3 konferens-cd finns

Drivs av Drupal

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer