Du är här

tacksamhet

Lektion 12 - 2022

Lektionen uteblev denna gången

Det kom aldrig någon blogg i december 2022 varför vi meddelar er på detta sätt. Om det eventuellt kommer någon publicerar vi den här. Den for kanske vilse i cyberrymden.

-----------------------------------------

Gå till >> Årets lektioner 2022 >>

 

Sökord: 

Lektion 11 - 2022

tack

Edgar Cayce om Thanksgiving

Måndag den 7 november, 2022 av John Van Auken

Edgar Cayce, ofta kallad ”den sovande profeten” gav insikt och vägledning om många ämnen som rör kropp, sinne och själ. Han ombads också att kommentera Thanksgiving. (Liknar vår tacksägelsedag). Här är hans utmärkta svar:

”Det är bra att ni påminns om hur pilgrimerna och före dem folket med Mose blev påminda, inte under deras tider av överflöd utan under deras svåra dagar (40 år i öknen och sökande efter det utlovade landet med Guds ledning), att avsätta en tid för tacksägelse. De mindes alla sina glädjeämnen, sorger, besvikelser och förhoppningar. De kom ihåg vad de kunde vara om - OM - de bara höll fast vid dessa löften; förlitande sig på, eftersom det på den tiden var nödvändigt för ett fullständigt beroende av en barmhärtig Faders nåd. Fadern hade ett syfte med att välja dem och föra dem ut från sina gamla länder, gamla sätt och bygga upp sin tro och moral på nya sätt.”

Sökord: 
Drivs av Drupal

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer