Du är här

Intentioner och syfte

Stiftelsen Edgar CAYCE Centers syfte är att förmedla den information som Edgar Cayce fick i sina readingar. I dessa besvarade han frågor från enskilda personer eller grupper angående fysisk och själslig hälsa, livsfrågor, drömmar, affärsangelägenheter, förflutna kulturer m.m. De svar som Cayce gav visar på djup kunskap och en helhetssyn såväl för den enskilde som för universum. Readingarna bekräftades genom att de som följde råden i dem fick den hjälp de utlovat.

Readingarna innehåller inga färdiga trossatser som man måste hålla sig till. Cayce var kristen men betonade att det är viktigt att jämföra olika trossystem i världen. Intressant är att hans material studeras över hela världen och av personer med olika religiös uppfattning. Cayce menade att alla kan uppnå ett Kristusmedvetande, eftersom det handlar om andlig utveckling som alla kommer att uppnå. Vägarna dit är många.

Edgar Cayce gav sina readingar för att tjäna sina medmänniskor. Han visade tolerans, medkänsla, hjälpsamhet och var en kärleksfull medmänniska. Stiftelsen vill verka i samma anda. Intressanta och kunniga talare med annan bakgrund men i samma anda inbjuds därför också att föreläsa på våra evenemang.

Stiftelsen Edgar CAYCE Center är en icke vinstdrivande stiftelse som grundades 1994 av Ole Barry i samarbete med Jeanette Thomas vid Edgar Cayce Foundation i Virginia Beach.

Etikett: 
Drivs av Drupal

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer