Du är här

Meditation Weekend 2020 Stockholm - In English

Stiftelsen Edgar Cayce Center inbjuder alla intresserade till meditationshelg med temat Meditation – Purpose and Practice helgen den 8-10 maj.

Plats: Hälsans Hus, mellanrummet, Fjällgatan 23B, Stockholm.

Föreläsare och ledare: Peter Woodbury från A.R.E., Virginia Beach, USA och Thomas Jedensjö, Stavanger, Norge.

Språket under meditationshelgen är engelska. Ingen tolkning till svenska!

Meditation är alltså bön, men är bön INIFRÅN det inre jaget, och tar inte bara del av den fysiska inre människan utan själen som väcks av människans ande inifrån. [281-13]

Om meditationshelgen

Edgar Cayce talade ofta om meditationens betydelse i vårt dagliga liv som ett sätt att tona in och lyssna till det gudomliga. Peter Woodbury har studerat Cayce-materialet i över 30 år. Under helgen väver han samman Edgar Cayces arbete med sina egna erfarenheter i meditation och regressionshypnos. Thomas Jedensjö berättat om meditationstekniker samt leder meditationer enligt den buddhistiska theravadatraditionen, ett utövande som i många aspekter är mycket likt det som Edgar Cayce talade om i sina readingar.

Under helgen får du praktisera några meditationstekniker och känna dess fördelar. Genom meditation kan du uppleva en djupare kontakt med den inre kärnan i din varelse. På grund av helgens praktiska utformning har du möjlighet att få djupa meditationsupplevelser!

Varmt välkommen!

peter woodburyPeter Woodbury utbildade sig i psykologi vid Harvarduniversitetet och tog en magisterexamen i socialt arbete vid Bostons universitet. 2002 flyttade han till Virginia Beach för att ingå i Edgar Cayce-organisationen, The Association for Research and Enlightenment, A.R.E. Han har blivit en av deras stora lärare och undervisar i livscoaching och tidigare livs regressionshypnos. Han föreläser om Cayce-arbetet och leder andligt inriktade resor runt om i världen. Dessutom är han värd för Cayce-organisationens TV-program, Reflections, The Wisdom of Edgar Cayce samt skriver en kolumn för magasinet Venture Inward. Peter är en av världens mest produktiva terapeuter inom regression och har genomfört över 5000 sessioner.

thomas jedensjöThomas Jedensjö är styrelseledamot i Stiftelsen Edgar Cayce Center sedan 2010. Förutom att studera Cayce-materialet har han också utövat buddhistmeditation i olika kloster och meditationscentra i Myanmar, USA, Tyskland, Italien och Australien. Han har deltagit i ett tiotal tysta meditationsretreater, totalt ca 18 veckor, eller 1 till 4 veckor per retreat. Tidigt i meditationspraktiken drog Thomas några intressanta paralleller mellan vad Cayce lärde om meditation och vad som lärs ut i theravadabuddhismen. Cayce beskriver en meditationsteknik med fokus på kärlek eller ett ideal, liknande den kärleksfulla meditationen i buddhismen. Intressant är också att theravadabuddhismen och Cayce delar läran om enhet, något som kan upplevas i meditationen.

 

OM MEDITATIONSHELGEN

Avgiften är 1300 kr för alla dagarna. Se konferensinbjudan för mer info. Senast anmälan 28 april.

Inbjudan 8-10 maj som PDF >> Meditationsinbjudan

Program meditationshelg >> Program

Anmälan till meditation >> Onlineanmälan svensk

Extra anmälningsblankett PDF att ladda ner >> Anmälningsblankett PDF

 

ENGLISH ONLY AT THE MEDITATION WEEKEND  -  NO TRANSLATION

eng flag English invitation meditation weekend May 8-10 2020
>> Invitation Meditation PDF

eng flag English registration form >> PDF (English)

eng flag English registration online >> online form meditation 2020

Drivs av Drupal

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer