Du är här

Konferens 28

VI OCH VÅRA SÄLLSKAPSDJUR

i ett holistiskt perspektiv

doug e knueven Dr Doug Knueven är holistisk veterinär och sedan länge medlem i A.R.E. Sedan 2007 skriver han artiklar om holistisk djurvård i magasinet Venture Inward. Han har även skrivit boken Stand by me, som på svenska heter Vi och våra sällskapsdjur med undertiteln En holistisk handbok med visdom från Edgar Cayces filosofi.

Dougs föreläsningar kommer att förklara grunderna för holistisk djurvård och den andliga aspekten av förhållandet med våra sällskapsdjur. Han tar även upp den ideala, naturliga kosten för husdjur och berättar om hur du tillämpar akupressur på dig själv och ditt djur.

Föreläsningarna ger insikter i hur du kan hjälpa dina djurvänner att behålla eller återfå holistisk hälsa.

Dr Bill (William) Austin hbill austinar arbetat med hälsofrågor under de senaste 50 åren. I sitt yrkesliv har han bl.a. undervisat i anatomi och fysiologi och är doktor i kiropraktik. Han har även publicerat ett flertal forskningsrapporter. Som deltidspensionär ger han behandlingar ett par dagar i veckan.

Första gången Bill kom i kontakt med Cayce var när han läste Det finns en flod av Thomas Sugrue. Fortsatta studier av Cayces readingar inspirerade honom att bli doktor i kiropraktik. För närvarande är han ordförande i styrelsen för A.R.E. (Association for Research and Enlightenment) i Virginia Beach.

Under Bills föreläsningar får du lära dig Cayces grundläggande principer för hälsa: Hur man tar hand om sin hälsa, utför några fysiska metoder för att främja läkning/hälsa, användning av några rekommenderade produkter samt vikten av att ha rätt attityd och intention.

Lördag och söndag morgon utför vi en meditation.

Thomas Jthomas jedensjöedensjö är styrelseledamot i Stiftelsen Edgar CAYCE Center. Han är intresserad av meditation, bland annat så som den lärs ut av Cayce och av buddhismen. Han har även översatt boken Tolv Lektioner i Andlig Utveckling av Kevin J Todeschi. Thomas leder meditationen på lördagen.

 

 

Karin Bernström är medarbetare till Stiftelsen. Hon började arbeta med alternativ medicin 1974. Runt 1980 kom hon i kontakt med boken There is a River som blev hennes ”lilla bibel”. Karin leder söndagens meditation.

 

 

 

 

OM KONFERENSEN

Konferensavgiften är 950 kr för båda dagarna och 630 kr för en dag. Du som är stödmedlem i Stiftelsen betalar 850 kr respektive 560 kr. Se konferensinbjudan för mer info.

Inbjudan som PDF >> Konferensinbjudan

Program konferens 28 >> Program

Anmälan till konferens 28 >> Onlineanmälan

Extra anmälningsblankett att ladda ner >>  PDF

eng flag English invitation conference no 28 >> Invitation 28 PDF

eng flag English registration form >> PDF (English)

eng flag English registration online >> online form no 28

Drivs av Drupal

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer